Athletic Club Camelen Hockey  

Seger mot Mälarö!

Inlagd: 19 januari 2014, kl 15:59


Camel tog säsongens 9:e seger och årets andra!

Camelen gästades av Mälarö hemma på zinken på fredagskvällen. Trots lite manfall på Camelerna så kom man till spel med 2 backpar och 3 kedjor. Även gästerna hade manfall och ställde upp med 8 gubbar.

Camelen började starkt och redan i andra bytet så serverade nyförvärvet Felix Jonsson alltid säkre Patric Jacobsson öppen kasse och på andra försöket så var det 1-0 till Camelen. I bytet efter så hamnade Malmen på efterkälken och tog en 2:a för interference och Mälarö begick inget misstag med en man mer och 1-1 skrevs på resultattavlan. Camelen såg lite sega och timinglösa ut men Firma Rönn/Andersson pangade in 2-1 för Camelen efter knappa 9 minuter. Men lite Camelen lättja i försvaret resulterade i 2-2 för Mälarö. Målvakten för dagen i Camelen var Hans "Ahlis" Ahlström med sina 64 bast var chanslös när han lämnades ensam mot Mälarö. Men Camelen kunde ändå gå till pausvila efter ett mönsteranfall genom Åkerlund som serverade Jacobsson som sköt i stolpen bakom Mälarö-keepern och pucken landade på linjen om den var inne eller ej vet vi ej men Felix Jonsson petade till den iaf och bokfördes för 3-2. Camelen var lite bättre än Mälarö i första men övertygade inte men vann skotten med 20-15 i alla fall.

I andra perioden så var det tänkt att Camelen skulle öka tempot och köra över motståndarna men detta skedde inte. Dock så hängde Camelen dit 4 st puckar bakom Mälarös burväktare. Detta genom Frallan Frank, Rönn, Åkerlund och Opus Andersson som gjorde sitt andra för kvällen. Herr Andersson var lätt bästa Camel för kvällen och får i betyg med beröm godkänt. Hans skridskoåkning och speluppfattning är det inte många som kan matcha i denna serie.
Men Camelen bjöd på 2 baklänges mål i slutet och slutresultatet fastställdes till 7-4 för hemmalaget. Camelen avlossade 22 skott i sista mot 8 för Mälarö.

En annan LIRARE som skall uppmärksammas är Richard "Fisher" Carlsson var tillbaka efter en skadeperiod och visade verkligen att han är en stötespelare i Camelen. Med sin teknik och spelsinne så går inget försvar säkert i slutskedet i serien. Dock en som kämpar med spelet och målskyttet är Mr Malmski som endast skrapat ihop 5 pinnar hittils men var så säker att Jocke kommer tillbaka.

Även målvakt Ahlström skall ha beröm som ställde upp med kort varsel då Super-Kenta Arvidsson hamnade under kniven i veckan, dock skall det inte vara några problem med Kenta och han siktar på spel på onsdag då det är dags för att möta Arken Borta.

Tack för visat intresse och för kaffet, Forza Camelen!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395556
Genereringstid
0,0781 sekunder