Athletic Club Camelen Hockey  

7:e Raka för AC Camelen!

Inlagd: 15 december 2013, kl 15:15


Keeper-Åkerlund vilar sig mellan skotten!

Camelen tog sin 7:e raka seger i årets serie.
Fredagen den 13:e var inte otursdag för Camelen. Istället så inkasserade Camelen sin 7:e seger efter 14-0 borta mot Rocks.

Vi tar dock detta från början.
Camelen utan coach för kvällen (om det var luciagroggen som spökade eller något annat vet vi inte) kom till spel med 11 utespelare och en keeper. Det blev dock lite strul innan matchen och Åkerlund och SuperKenta blandade ihop sin trunkar och tröjor. Detta ledde till att Camelen ställde en helt oprövad lirare i kassen samtidigt som Nollan Kenta fick agera torped och härförare.

Camelen började som vanligt lite segt och underskattade Rocks lite men han dock sätta dit 0-1 efter bara drygt en minut. Sedan ryckte Rocks upp sig lite och satsade på kontringar. Detta kunde ha lönats sig efter som Camelerna var poängsugna. Rocks avlossade hela 11 skott i första mot Åkerlund som gjorde sig första match i kassen. Rocks var inte långt ifrån att spräcka sin målnolla men Åkerlund hade sina röda kompisar på rätt sida och spikade igen under första. Lite trevande spel i första men perioden slutade till sist med 5 baljor för Camelen efter 11-24 i skott. Koncentrationen var inte som bäst på Camelens vita riddare men det kanske tankarna på jultomten eller på juldrinken som spökade. Periodens bästa lirare var nog torpeden Kenta som fixade 2 st utvisningar med sig, tyvärr blev dock Kenta poänglös i första. Även Rocks-keepern stred tappert och var genomgående Rocks bästa spelare även denna match.

I andra perioden så ökade Camelen sitt tempo lite och gled iväg till en säker och ohotad seger. Åkerlund i kassen sattes inte på några större prov utom i slutet då det var flipper framför kassen men detta redes ut och Åkerlund inkasserade sin första Nolla i sin första och troligtvis sin sista match som burväktare. Skotten skrevs i andra till 11-33 i andra. Endast 3 personer hade letat sig till Kallhälls ishall denna luciakväll för att se matchen om det var spelet eller om det var faktum att lucia och stenhårt festande som lockade vet inte arrangörerna.

Nu hade vi gärna redovisa lite statistik men på grund av mycket strul i sekreteriatet gör att vi måste reda ut detta innan vi kan redovisa detta. Hellsten saknades på pappret och lite nummer var omkastade osv. Dock så skall alla spelarna ha cred för sin insats.

Faktum kvarstår Camelen är obesegrade.

Ingen videointervju denna match men det kommer en efter Titans-matchen som spelas på måndagkväll. Camelen och Titans gör upp i en seriefinal precis innan helgerna tar över innan året är slut.
Ska Camelen rycka i serien eller ska Titans minska avståndet och gå ikapp?

Vi ses i Täby på måndag!
Forza VitGrön mot toppen!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395759
Genereringstid
0,3120 sekunder