Athletic Club Camelen Hockey  

Storkross borta mot Mälarö!

Inlagd: 25 november 2013, kl 18:16


Camelen segrade med 10-2 borta mot ett lamt Mälarö.

Camelen samlade ihop prylarna och begav sig till Ekerö för att möta ett Mälarö som brukar vara tunga att möta. Inför nedsläpp så hade Camelen 4 st bortfall precis innan nedsläpp. Camelen fick klara sig utan Malm, Carlsson, Rönn och Ohlzon.

Detta till trots så började Camelen friskt och med helt okej fart. Man skulle kunna säga att det var spel mot ett mål och det var inte Kentas ramverk. Men som alltid så hade Camelerna svårt med siktet inte minst Marcus Åkerlund som missade öppet mål ifrån mitten av slottet, efter att motsåndarkeepern hamnade bakom kassen och domarna inte blåst av. En helt okej start och prestation av Mälarö-keepern som höll nätmaskorna borta från puckar i 13 minuter. Men sedan orkade han inte stå emot Camelens tunga tryck och Herr Bylund hängde dit 0-1 i powerplay med pass från Cribba Hellsten. Redan 23 sekunder senare var det dags igen för firma Bylund/Hellsten och 0-2 var ett faktum, denna gång med Cribba som målskytt. Fyra minuter senare var det dags igen för Bylund att göra 0-3 men denna gång var det ingen prestation utan Mälarö-backen skyfflade in pucken i egen kasse men turlige-Bylund var siste Camel på trissan och bokfördes för baljan. Kenta höll nollan i inledningsperioden efter fått hela 3 st skott emot sig medans Camelen gjorde 3 kassar på 17 st skott.

Camelen togs sig till eget bås för att vila och ta periodsnacket. Efter lite vatten och skitsnack var det dags för den andra perioden och Camelens bästa, som alltid.

Mälarö bytte burväckare inför sista 20 minuterna men det hjälpte föga och redan efter 1 minut så hängde Rönnmark dit 0-4 på pass från PJ. Sedan kom kallduschen för Kenta och resten av Camelerna, 1-4 i arslet. Efter att Camelen bjudit på ett friläge så spräcktes Super-Kentas nolla och dagen var förstörd för hans del. Men Camelens replik dröjde inte länge och Kapten Wallentin serverades ett öppet mål av back-Åkerlund och inget misstag gjordes av säkre målskytten Wallentin, 1-5. Sedan växlade Camelen upp rejält och det rann i väg till 1-10. På 10 minuter gjorde Camelen 5 baljor mot ett trött Mälarö som for runt och försökte tacklas och håna men det är ju svårt när man ligger under med 1-10. Mannen för dagen var Herr Åkerlund som brände i första perioden men denna revanscherade sig och hängde dit 3 strutar i andra perioden. I mellan så var det dags för Opus att näta lite i powerplay för Camelen. Innan hesa fredrik ljöd så avslutade snajdaren Rönnmark med att lura hela Mälarö upp på läktaren efter en teckning i deras egen zon och avslutade med att lura ner keepern på isen och hängde dit pucken i ett öde nät.

Trots manfall så gör Camelen 10 mål borta mot Mälarö som inte alls var på banan denna afton. Camelen tar med sig 3 pinnar tillbaka till Zinken och har nu 5 raka segrar i inledningen av serien.

Lite plus till Åkerlund som hittade nätet 3 gånger men även Bylund, Rönnmark, PJ Jacobsson och stabile Lenell som alla skrapade ihop 3 poäng var.

Ett annat glädje ämne var att Cribba Hellsten var tillbaka efter skadan senast och inte minst att Olle "utryckning" Adrian som var tillbaka på isen efter 60 dagars öldrickande och nattgymnastiserande i Asian. Olle såg stabil ut och noterades för ett assist.

OBS! Missa inte Olle egna ord efter segern och Comebacken på hemsidan.

Forza VitGrön och låt segerraden fortsätta. Nästa match spelas på Arken hemma på Zinken fredagen den 29/11. Väl mött.

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395764
Genereringstid
0,0781 sekunder