Athletic Club Camelen Hockey  

Lekstuga för Camelen mot Rocks

Inlagd: 2 november 2013, kl 17:54


Kenta jublar efter sin andra raka nolla!

Lekstuga i hemmapremiären för Camelen.

På fredagskvällen så kom VHC Rocks på besök till Zinkens is men så mycket mer var det inte, Camelen segrade med 20-0. Dock så stod Rocks-keeper emot i 10 minuter sedan var det proppen ur för Camelerna som tryckte in 7 st kassar innan hesa fredrik löd för pausen. Periodens bästa var när en Rocks-lirare sa till målvakten att han skulle tänka 0-0 vid ställning 5-0 till Camelen. 10 sekunder senare var det dags igen för denna puckmotare att gräva ur trissan ur maskorna. Sammanfattning av första var att Camelen var oerhört ineffektiva, rent av dåliga på att hänga dit den. Enligt den officiela statistik skrevs skotten till 22-0 men det är mer troligt att det var 42-0.

I andra så orkade inte Rocks hålla Camelens tempo. Camelen som lirade på 3 st linor för kvällen trummade på och 13 st kassar ramlade in bakom en bra och tapper Rocks-keeper. Skotten i perioden blev 18-1 men den känns sådär Camelen sköt garanterat mer och Kenta fick tydligen ett skott på sig men detta var bara för att han skulle få en 100% räddningsprocent. Dock så är en nolla en nolla och efter säsongen 2 första matcher har nu herr Arvidsson 2 st nollor alltså en dubbelnolla. Vi får se hur länge denna svit men "clean sheet" håller i sig men med tanke på Kentas form så kan det bli ett tag.

Kvällens med framstående Cameler var Pontus Rönn med 5 kassar och 2 ass, Patric Jacobsson med 4 mål och 3 ass. Fredrik Rönnmark med 2 kassar och 3 ass och sist men inte kortast Johan Bylund med 5 assist.

Nästa match för Camelen är den 10 November och då är det Täby Titans som står för motståndet. Kom ner till Zinken och se om Titans kan stå emot Camelens fruktade offensiv. Forza VitGrön!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395957
Genereringstid
0,0938 sekunder