Athletic Club Camelen Hockey  

Matchresultat

Inlagd: 7 november 2012, kl 00:06

Div 4 Grupp 1 Brinkens IF - ACC 3-6
klassisk söndagsmatch med knappa 2 femmor som slutade i Camelens favör.


Matchen började i ett relativt högt tempo som misstänkt kännedom, blå femma (läs röd) bjöd i inledningen på ett ryskt högklassigt klapp-klapp spel som resultera i första kassen signerad killen med guldhandskarna.
Skägget får en flashback i båset och tänker på dom gamla goda dagarna när han själv var delaktig i ett sådant spel, vilt jubel hörs i båset som följs upp med lite peppklappningar från ett smått tårögd coach. 0-1.

Därefter fångar jag upp puck i försvarszon för att rensa puck bakom kassen då det slutar med att jag fibblar till den framför istället och bjuder in nån gallerfjunis i Brinken till en målchans som denna förvaltar väl. 1-1.
Vi utökar vår ledning till 1-2, medans brinken svarar rätt snabbt och kvitterar, denna gång på ett billigt sätt också.

Nyförvärvet och den misstänkt dopade Kenya-konkurrenten i löpspåret, David ´Davva´ Johnson var het som vanligt och bjud på piruetter utan dess like, han blev dock rätt slutkörd därefter och tog en taktisk 2minutare två gånger om (totalt) för att återhämta sig.
I Brinkens första powerplay som inte var det mest välorganiserade fibblade deras högerback bort pucken på blålinjen som jag snappade upp, helt jävla slutkörd, men jag såg min chans och satt igång det berömda Hellstens-trampet. Det gick inte lika fort som det bruka men jag lyckades hålla mig undan för en pigg nyinbytt Brinken spelare som jaga efter, tänkte lägga upp den i vänstra krysset i sedvanlig manér men med den orken blev det en spaghettifjongare i midjehöjd på vänster sida som gick in ändå. Första målet för säsongen och påbörjan av mitt Hattrick. 2-3 och halvlek, inte så mycket taktiskt tugg i ombytarboden då vi flesta försökte chippa efter luft, Skägget fällde väl en typisk Skägget-kommentar eller två i vanlig anda.

Andra halvlek och ett litet lägre tempo som passade oss hobbyalkoholister väl, Opus bjuder på sina berömda soloräder och smörmackor titt som tätt vilket gör en lika varm i hjärtat varje gång det händer.
Olle, David och jag bildade en fruktad femma som dom Indiankrigare vi är, kontrollerade oftast spelet i anfallszon helt och hållet, avlöste varandra med understöd och bra passningar. David snappar upp pucken och hamnar bakom motståndarens kasse för säkert åttonde gången denna kväll, han är onekligen inspirerad av Foppas spelstil, jag smyger ner framför kassen i vänsterläge och ser min chans, i extas ska jag försöka skrika ´passa, david, ouööh´ heeey´ men det slutar i nått joddlande som han snappar upp ändå och lägger en distinkt pass rakt på bladet som jag snärtar in med en stenhård handledare som får självaste Malmski med patent på den typen av skott att tappa hakan.. Otagbart för motståndarkeepern och 2-4 var ett faktum.

Det andra nyförvärvet Mackan ´Manglarn´ Åkerlund bjöd på några riktigt sköna proppar som gav mer eller mindre hela Brinkengänget en tankeställare om det var dags att införskaffa ett gymkort och en årsförbrukning steroider.
Ohzlon var så taggad att han började blöda näsblod helt utan anledning och åkte runt med en vilseledande pappertuss i näsan under gallret hela matchen.
Det satt skräck i motståndarlaget och gav oss den respekt vi förtjänade.
Jag tror att vi utökar ledningen till 2-5 genom blå femma (läs röd), innan det var dags för det som fullbordade min Hattrick.

Brinken hade haft uppspel och var halvvägs in i vår zon medans det stoppades och en slumprensning skickas ut mot sargen i mittzon som jag skriker på Olle att han ska köra på, två brinken spelare är redan på väg mot pucken och jag trampar efter bakom på vänsterflajen i hopp om att Olle ska hinna före. Och ni kan ju gissa 2 gånger om han hann? Som vi sett så många gånger förr trampar han ifatt, likt en travhäst på upploppet, och vinner puck, in i anfallzon med två Brinken spelare i hasorna. Jag hojtar till från vänsterflanken, Olle snappar direkt upp och serverar mig ett gyllene läge mer eller mindre ren framför kassen. Planen var att dra upp den i högerkrysset denna gång, med lite ork kvar så svek armarna denna gång igen, jag lyckades få till en lös halvfladdrig variant som touchade Brinken backens klubba och ställde deras keeper helt, och ett fullbordat Hattrick var ett faktum! 2-6.

Rille ´The Wizard´ Carlsson körde sina trollerikonster som bara han kan med klubba och puck, speciellt den patenterade långsveparen som får självaste Dalzhim i StreetFighter spelen att blekna. Ryktesvägen säger att Klasen i Luleå bett om lite tips & trix för att bättra på klubbhanteringen under tiden för sin comeback i Elitserien denna säsong, låter det va sagt så.

Brinken reducerade sedan till 3-6 innan slutminuterna vilket blev resultatet som stod sig matchen ut.

Kul match och bra kämparinsats från samtliga, skönt att va igång! Lite besviken på att vi oftast bara har 2 femmor till dom här söndagsmatcherna, det blir jävligt jobbigt många gånger. Bättring på den fronten önskas

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395556
Genereringstid
0,0625 sekunder