Athletic Club Camelen Hockey  

Matchresultat

Inlagd: 1 juni 2008


Div 6 ACC-Brandbergens IF 0-2
Bra jobb alla som var med.


Div 6 E: Camelen - Brandbergens IF (0-0) (0-2) 0-2
80´ 0-1 Invef Gökef, 87´0-2 Invef Gökef/Flih Ahmadi.
Varningar: ACC 3 OS, BIF 2 OS, 2 OU,
Manskap ACC 13 + 2, Brandbergen 16 + 26 supportar, Lagvärd Andrea Silva,Tränaer Refa Jam, Sportchef Omhar Al Mahwati Moggi.
Domare: Per Lindström VästerhaningeGrymt bar kämpar insatts senast.
Torsk med 2-0 mot serieledarna, bättre resultat än de flesta andra lag orkat med. 1-0 kommer i den 81a spelminuten efter en dommartabbe. Klar frispark för JM, då han blir överkörd i ryggen efter ett långt inlägg som JM täckr ut ur straffområdet för att rensa, ingen signal från dommarens pipa. Dommaren som förövrigt var bra. Leder till att en brandbergen spelare hamnar helt ensam med Fredik i målet (som förövrigt kanske var matchens lirare) och kallt kan lägga bollen lågt till höger invid stolpen. 2-0 kommer på en omställning i 88de min. Luften har gått ur ett kämpande ACC efter 1-0 och i våra desperata försök att nå en kvitering så säljer vi oss på en kontring. Tappad boll på mittplan, en stickare i djupet, ren spelare som dunkar in 2-0 på första stolpen, god natt. domaren blåser av.

Jag tror att om dommaren inte varit så givmild vid 1-0 så hade vi klarat ett kryss.

HELA laget jobbade stenhårt. Med knutas som utespelare på bänken och matte palm som avbytare nr2 så säger ju det en del om läget. Jobb, familjer, skador och resor satte stop för inte mindre än 11 spelare. det gör våran insatts än mer berömvärd.

Bra jobb alla som var med.

Till alla andra som kommer till nästa träning och match. Hoppas ni är spelsugna och villiga att kriga för vi behöver alla på topp för att inte ligga sist när sommaruppehållet kommer.

mvh Capitan for a day mr Davo

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-06-26
Besökare
395959
Genereringstid
0,0938 sekunder