Athletic Club Camelen  

Seger igen för A-laget!

Inlagd: 19 december 2014, kl 08:15

Nu är laget uppe i 11 raka segrar.

Innan matchen var Camelen obesegrad i serien men hade haft ett uppehåll på en veckan och isvanan och timingen verkade vara sådär till en inledning.

Skå inledde matchen bäst då man hade lite mer fart under grillerna och ville lite mer än Camelerna. 3 minuter in i matchen efter strul på en teckning i egen zon sköt Skås Gustav Rollfelt 0-1. Efter 5 minuter lyckades Skå med en kontring och 0-2 var ett faktum och frustrationen i Camelen var stor då man inte haft liknande problem under hela säsongen. Men Camelen är Camelen och Malmen lyft lätt in 1-2 efter fint förspel av Henrik Sjöberg och Richard Carlsson. Camelen skulle även kvittera då Henrik Sjöberg var framme igen i anfallszonen och dunkade in 2-2 för Camelen. Men ingen lycka varar för evigt och Skå trummade på och kunde återigen ta ledningen med 2-3 genom heta Rollfelt, hans andra i matchen och andra för säsongen. Men Camelen började få igång något som liknande ishockeylir och Åkerlund kunde kvittera igen då han fick stå helt fri framför Skå-kassen och detta uppfattade firma Jacobsson/bylund som serverade en macka till Mackan som stänkte upp pucken i krysset. Men som sagt Camelen var på G efter en trög period i inledningen på matchen och Olle Adrian kunde ge Camelen ledningen innan hesa-fredrik ljöd för periodvila. Olle rafsade åt sig pucken framför kassen och med en lite lätt surrfint så var kassen tom och Olle lättade in trissan till ledning 4-3 för Camelen, även detta förarbetet kom från Jacobsson/Bylund. Efter många om och men så vinner Camelen perioden med 4-3. Skotten vann Camelen med 19-10.

Andra perioden rivstartade för Camelens del och Herr Jacobsson kunde göra 5-3 efter att Keeper Kenneth Arvidsson assisterat Jacobsson, förövrigt var det Jacobssons 26 fullträff på 10 spelade matcher, ett hyfsat facit. Sedan rullade spelet på för Camelen ett tag och Andralinan med Jocke Malm i spetsen och uppbackad Wallentin och Carlsson kunde göra 6-3 efter ruggigt fint lir och Malmen kunde lätt trolla in pucken då keepern i Skå var ner i sarghörnet och käkade en liten wurst efter några lätta vrickningar med handledarna. Sedan gjorde Robin Lennell 7-3 och Camelen blev självsäkra och räknade in sin 11:e raka seger men det var 10 minuter kvar och Skå lackade ur lite och tog sig i kragen och kunder göra både 7-4, 7-5 och 7-6 inom 5 minuter och helt plötsligt var det match igen med 4 minuter kvar. Efter 7-6 målen så blev det lite nerv och ställningskrig på planen innan frälsaren för Camelen klev fram och det var ingen mer än Kapten Fredrik Wallentin så kontrade på egen hand och kunde trycka upp avgörandet i bortre krysset på en chanslös men annars bra borta-keeper. Matchen avgjordes med 1,14 kvar av matchen och Coach Skägget kunde andas ut och räkna in laget 11.e seger på lika många matcher. Skotten i andra vann Camelen med 16-10 och skotten totalt i matchen blev 35 för Camelen och 20 för Skå.

Det var en både dålig och en helt okej laginsats av Camelen där ingen direkt höjde sig över de andra.

Nu blickar Camelen framåt mot sista matchen innan julmatch och juldryck skall inmundigas då man möter Sundbyberg på hemma på Zinkens hårda is, detta gör man redan i morgon (läs lördag 20/12).

Väl mött då och forza le Camel mot 12:e raka!! / Webmaster Kokos

Tillbaka

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2021-10-22
Besökare
162408
Genereringstid
0,0313 sekunder