Athletic Club Camelen  

10:e raka för A-laget!

Inlagd: 7 december 2014, kl 10:48

A-laget är nu upp i tio raka segrar!

Serien rullar vidare och det är tätt mellan matcherna och på lördagskvällen möttes Camelen och G/T på Zinkens is. Båda lagen hade personalstrul och kom till matchen med tunt med gubbar på avbytarbänken. Detta hindrade inte Camelen som redan efter 58 sekunder hade nätrassel genom en framstöt av Robin Lenell som inte gjorde någon VitGrön supporter ledsen och 1-0 var ett faktum. 2 minuter senare stal Olle Adrian pucken av en G/T-back och kom fri med keepern och 2-0 tändes upp på resultattavlan. Camelen med en trygg 2-0 ledningen efter 3 minuter slog sig Camelen för bröstet och slappnade av lite lät G/T både reducera och kvittera till 2-2. Men Camelen som är vana att leda matcherna surnade till och Åkerlund gjorde en Olle och stal pucken, kom fri och sköt stenhårt in 3-2 till Camelen. Richard "Fisher" Carlsson ville inte vara sämre och han gjorde 4-2 till Camelen 19 sekunder senare och återigen var Camelen i förarsätet. 2 minuter senare gjorde Kapten Wallentin 5-2 inte helt odiskutabelt då G/T-lirarna hävdade att det var spark men de zebrafärgade männen var säkra på sin sak trots vilda protester från G/T. Innan vaktmästaren ville hylva av isen inför andra perioden så gjorde Niklas Andersson 6-2 till Camelen. Det var en lite grinig period och främst från G/T som surrade med domarna och klagade på Camelen samt att de försökte reta upp Camelen-grabbarna. Detta lyckades dock föga den enda Camel som surnade till var deras hårdföre fighter Dennis Hallam som var tillbaka på isen efter lite semester. Camelen trummade på hela perioden och skotten slutade 20-7 med fördel Camelen.

Andra perioden rivstartade när Wallentin tryckte in 7-2 och det lilla hopp som fanns hos G/T släcktes direkt. Sedan fick Camelen Powerplay då man försökt sänka snabbskrinnaren Zaar med en armbåge men Zaar tog revansch. Åkerlund fick tag i pucken på blålinjen och dunkade iväg ett slagga som styrdes av Zaar som i sin tur styrdes in mellan keeperns ben av David Johnsson och PP-målet gav 8-2. Herr Johnson var het och gjorde även 9-2. Man såg nu att det var lite trötta ben på Camelerna men spelglädjen fanns kvar och Dennis Hallam som inte är känd för grymma dragningar, lurade hela G/T försvaret med lite finter i anfallszonen och frispelade Fisher Carlsson som gjorde 10-2. G/T tilläts reducera till 10-3 efter lite slarv av Camelen. Sedan kom den avslutade forceringen av Camelen och laget gjorde 11-3 av Carlsson, 12-3 av Åkerlund, 13-3 av Johnson, 14-3 av Åkerlund och till sist av 15-3 av Robin Lenell. Dock så G/T sist ordet då man fastställde slutresultatet 15-4. Camelen vann skotten med 42-17 i matchen och 15 av dessa gick in.

Camelens bästa lirare för kvällen var Richard "Fisher" Carlsson som stod för hela 7 poäng fördelat på 3 kassar och 4 assist! Detta firade err Carlsson med en 3 liters Carlsberg i omklädningsrummet efter matchen. Dock blev Dennis Hallam tilldelad Pucklo för sin insats på isen tidigare under kvällen. Hallam stod upp när G/T försökte bråka, störa och surra skit.

Nu väntar en veckas rekreation för de VitGröna innan man avslutar höstsäsongen med 2 matcher, hemma mot Skå Torsdag den 18/12 och hemma mot Sundbyberg lördagen den 20/12. Sedan inväntar vi Tomten och dricker lite gött innan vi tar tag i den sista delan av säsongen efter Nyår!

Keep up the good work guys och Forza VitGrön! / Webmaster Kokos.

Tillbaka

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2021-10-22
Besökare
162407
Genereringstid
0,0469 sekunder