Athletic Club Camelen  

A-laget vann igen!

Inlagd: 7 december 2014, kl 10:02

Camelens A-lag tog sin 9:e raka seger borta mot Falcons på torsdagskvällen!

Serien rullar vidare och likaså Camelens segertåg.

Det blev en ny seger efter fortsatt frejdigt spel av Camelerna. Niklas "Opus" Andersson bröt dödläget i matchen dån han tryckte in 0-1 till Camelen efter fin framspelning av Kapten Wallentin, detta efter 5 minuter. 1 minut senare sköt Martin Zaar ett skott som tog på ett Falconsben och sedan hamnade på Åkerlunds blad som inte gjorde något misstag utan kunde lyfta in 0-2 helt omarkerad. Sedan var det dags ingen för spelsugne, nyblivne pappan Opus som dunkade upp 0-3 till Camelerna efter drygt 8 minuter. Falcons stred tappert och efter 10 minuter fick man lite luft under vingarna när man kontrade in 1-3. Men när man möter Camelen så får man aldrig slappna av och glädjen för Falcons blev inte långvarig då Åkerlund gjorde 1-4 efter framspelning av Malm. Även notoriske målskytten Patric Jacobsson ville inte vara sämre och rundade hela Falcons-försvaret och gjorde 1-5 innan perioden var slut. Camelen hade spelövertaget hela perioden och skotten i perioden slutade 20-8 till de VitGröna.

Falcons kom endast till spel med 8 utespelare och det är lite tunt när man möter seriens mest spelskickliga lag.

I andra perioden som alltid är den bättre perioden för Camelen fortsatte målfabrikationen för laget. Malm satte 1-6 direkt efter en teckningsvinst av Åkerlund i offensiv zon, en puck som satt stenhårt i målvaktens plockhandskryss. Sedan var det dags igen för den spelsugne Opus som gjorde en lite uppåkning a la Niklas Lidström och Opus satte 1-7. Men denna heta formation hade några sekunder kvar av bytet och Malmen trycke in sitt andra för kvällen (1-8) innan man tog av grabbarna av isen. Femman stod alltså för 3 kassar på 29 sekunder!! Sedan satte fartvidundret PJ Jacobsson fart och satt 1-9, sedan ville Åkerlund också vara med i protokollet när han gjorde 1-10. Efter 1-10 målet så tog Falcons timeout, om det var för att vila efter styra upp spelet vet vi inte men ingen bättring blev det då Wallentin gjorde 1-11 nästan direkt efter. 1-12 gjorde Martin Zaar i öppen kasse efter att Åkerlund brutit sig runt Falcons-backen och lagt in en puck till Zaaren som lurade upp keepern på läktaren och la in pucken i öppen kasse. Camelen är ruggiga framåt och ibland fuskas det med defensiven och och Falcon gavs ett friläge mot annars duktige Niklas Friberg som inte klarade av att lösa situationen och Falcons fick jubla för 2-12, det var som att laget vunnit OS eller något men som sagt så är Camelen ett grymt bra lag och det är klart att de skall jublas när man lyckas hänga en puck. David Johnson satt punkt för denna matchen då han gjorde 2-13 till Camelen efter framspelning av stabile och offensive backen Stefan Duberg.

I den andra perioden var det bara ett lag på isen och det syntes på resultattavlan som lyste 2-13 när hesa-fredrik ljöd och det syntes även i skottstatistiken då Camelen avlossade 38 skott! Alltså nästa 2 skott i minuten.

Det var en dag på jobbet för Camelen och en ny seger inkasserade, den 9:e i rad. Det var inte mycket till match då Falcons hade problem att få ihop lirare och det är inte bra när man möter den VitGröna maskinen som bara tuggar på! Camelen bästa spelare för kvällen var Malmen som var tillbaka på isen efter sjukdom samt Opus Andersson gjorde 3 strutar och var magisk på sin backplats.

Serien rullar vidare och julen är snart här så vi ser framåt mot lördagens hemmamatch mot Göta/Traneberg. Där hoppas vi på storpublik och en ny seger.

Forza le Camel och tomten kommer snart! / Webmaster Kokos.

Tillbaka

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2021-10-22
Besökare
162407
Genereringstid
0,0313 sekunder