Athletic Club Camelen  

A-laget tuffar vidare!

Inlagd: 30 november 2014, kl 19:57


A-laget tog sin åttonde raka seger efter att Patric Jacobsson dominerade med sina 5 kassar!

På grund av lite isstrul för Hephata så spelades denna bortamatch för Camelen hemma på Zinken. Camelen-ledningen var lite orolig innan match att grabbarna inte skulle orka upp denna tidiga morgon men 12 gubbar plus Kenta hittade till hallen och matchen mot Hephata.

Som vanligt så började Camelen starkt och började bomba keepern i Hephata som var bra under hela matchen men efter dryga 3 minuter så fick han kapitulera då Fredrik Njurell tryckte och lirkade in 0-1 till Camelen intill stolpen. Sedan fick matchenlirare Patric Jacobssontag i pucken och trampade förbi Hephata-backarna inte bara en gång utan två och gjorde på identiskt sätt både 0-2 och 0-3. Hephata krigade på och kom i någon kontring då och då efter nio minuter kom en sådan och Hephata-forwarden lirkade in 1-3 i Kentas första kryss, hur detta var möjlig vet vi inte men puckuslingen letade sig in. Sedan körde Camelen på med sitt berömda spel som man brukar lira och puckarna trillade in i en strid ström genom Richard Carlsson, Jacobsson, Johan Bylund, Fredrik Wallentin och Marcus Åkerlund fastställde periodsiffrorna 2-8 efter en öppnande passning genom anfallszonen av Niklas "Opus" Andersson. Skotten i perioden blev 38-5 till Camelen.

Andra perioden blev lite jämnare till en början. Efter 8 minuter rann Johan Bylund igenom det täta Hephata-försvaret och kunde göra 2-9. Sedan kunde Camelen bränna en straff genom David Johnson innan det var dags igen för ketchupeffekten igen! 2-10 gjorde Jacobsson, 2-11 gjorde Åkerlund, 2-12 gjorde Carlsson, 2-13 gjorde Jacobsson igen och 2-14 gjorde Bylund innan Hephata kunde hyfsa till slutresultatet till 3-14. Skotten i andra perioden blev 36-9 till Camelerna fördel. Totalt blev skottstatistiken 14-74.

Hephata krigade på hela matchen trots att man bara kom till start med 9 utespelare och en keeper. Dock så skall burväktare Sebastian Wivallius ha en egole då han stred mycket tappert hela matchen och stod för riktigt många avancerade räddningar på Camelen avslut.

I Camelen var det en man som lyftes sig över mängden det var poängmaskinen Patric Jacobsson som gjorde 5 kassar och ett assistpoäng. Han leder nu poängligan i serien i stor stil.

Camelen är nu uppe i åtta (8) st raka segrar i årets serie. Redan på onsdag är det dags för bortamatch mot Falcons och på lördag är det hemmamatch på Zinkens is mot G/T! Kom och stöd oss i kampen på seriesegern!

Forza VitGrön och tack för kaffet! / Webmaster Kokos

Tillbaka

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2021-10-22
Besökare
162408
Genereringstid
0,0313 sekunder