Athletic Club Camelen  

Nu toppar vi.

Inlagd: 27 november 2014, kl 11:30


6:e raka segern!
Inlagd: 27 november 2014, kl 08:30


Det blev seger i bortamatchen mot Sundbyberg på söndagskvällen.

Camelen kom till start med en stark trupp mot Sundbyberg, ett lag som Camelen inte mött tidigare och det var lite spänt innan matchen.
Matchen startade i hög fart och intensitet och båda lagen bjöd publiken på bra hockey, Camelen såg dock lite sega och ej ihopsspelta.
Sundbyberg inledde första perioden bäst och hade flest chanser till cirka 10 minuter var spelade. Då kom Camelen i en kontring startad av David Johnson som lämnade över pucken till Marcus Åkerlund som kunde runda Sumpan-backen och skicka in 0-1 till Camelen hårt efter isen i bortre delan av målet. Detta var startskottet på Camelens förändring och de första 10 minuterna var bortblåsta. Efter detta var det bara ett lag på planen. Snabbe och spelskicklige forwarden Patric Jacobsson firade stora triumfer mot lite sega Sumpan-backar matchen igenom och gjorde både 0-2 och 0-3 inom 2 minuter. Sedan kom tyvärr matchen indian av Camelen-backen Åkerlund som tydligen såg en öppnande passning i egen zon men som hamnade på bladet hos en Sumpan-lirare mitt i slotten och keeper-Kenta var chanslös och 1-3 lystes upp på resultattavlan. Detta efter dryga tolv minuter. Men Camelen växlade upp och sista 7-8 minuterna av första perioden var en kavalkad mot Sumpan-kassen. I tur och ordning gjordes 1-4 av Malm, 1-5 av Rönnmark, 1-6 av David Johnson, 1-7 av Göteborgaren Njurell och Malmen fastställde periodsiffrorna till 1-8. Skotten i första blev 22-10 till Camelen.

Andra perioden rivstartade och Rönnmark hängde upp 1-9 för Camelen i krysset från snäv vinkel efter 56 sekunder. Sedan blev Camelerna lite mätta för ett tag eller så var det ingen av grabbarna som ville göra 2-siffrigt! Men Herr Jacobsson var på spelhumör och gjorde 1-10 i powerplay efter 8 minuter. Spelgeniet Richard Carlsson som oftast låter handlederna snacka, delade ut året tackling i offensiv zon på en Sumpan-forward. Dock så tyckte domarna att detta var regelvidrigt och plockade ut Carlsson på en tvåa för något som såg ut som en klockren tackling från båset. Sedan fortsatte Camelen sin forcering och gjorde 1-11 genom Bylund, 1-12 av Jacobsson, 1-13 av Bylund, 1-14 av Jacobsson och tillslut 1-15 av Kapten Wallentin. Matcchen slutar 1-15 till Camelen efter en styrkedemonstration. Skotten i andra blev 20-6 till Camelerna.

Bäst för de VitGröna under matchen var firma Jacobsson, Bylund och Rönnmark som under hela matchen satte tryck på motståndarnas kasse! Om statistikern räknat rätt så får jag det till att Jacobsson stod för 5 baljor och 2 st framspelningar under matchen.Dock så drabbades Camelen av lite tråkigheter gånger 2 då Kenneth Arvidsson som gjorde en mycket bra match inte fick hålla nollan men det kommer nog mycket snart sedan gick Christoffer Hellsten sönder i andra perioden då han vred till knät och föll ihop. Rapporterna talar om ett avslitet ledband i knät och säsongen ser i så fall ut att vara över för denna krigare och detta redan i hans andra match för året. Mycket tråkigt både för Cribba själv och för laget som tappar en tuffing!

Då var det spelat en tredje del av serien och Camelen toppar på 18 pinnar och ny match redan på torsdag då Rocks gästar Zinkens kalla hall och på söndag möter Camelen Hephata.

Tack för kaffet och chokladbollarna, extra plus till Sumpan som hade servering under matchen.

Forza le Camel och mot nya segrar! / Webmaster Kokos


Tillbaka

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2021-10-22
Besökare
162406
Genereringstid
0,0469 sekunder