Athletic Club Camelen  

Protokoll A-lags möte 24/4-14

Inlagd: 2 maj 2014, kl 13:24


Hockeymöte med A-laget
Onsdagen den 24 april 2014
Närvarande: Richard Carlsson, Joakim Malm, Robin Lenell, Fredrik Njurell,
Olle Adrian Lindström, Niklas Andersson, Marcus Åkerlund,
Stefan Duberg, Fredrik Wallentin, Kenneth Arvidson,
Janove Pettersson, Ann Pettersson, Kjell Lundman
Plats: Zinkensdamms IP, kl. 19-20

1. Mötet öppnades av Janove Pettersson som hälsade de närvarande välkomna till möte om säsong 2013-14 och kommande 2014-15.
2. Dagordning fastställdes vid mötet.
3. Genomgång av gångna säsongen. För andra året i rad har
AC Camelens representationslag tagit guldmedalj.
En stolt ordförande tackade de aktiva för insatsen. Samtidigt framförde han glädjen över att vi gick med lite ekonomisk vinst. Det kan bero på att budgetkalkylen som hade lagts stämde men också att det blev något färre matcher än beräknat samt att betalningsmoralen har varit hög.
Inkomster (medlemsavg. + terminsavg.) 57.500:-
Utgifter - 49.000:-
= 8.500:-
Detta resultat ska jämföras med säsongen 2012-13 som slutade med ett minus på 18.585:-

4. Genomgång av kommande säsong och av kommande serieindelning. Mötet diskuterade om vi ska anmäla ett lag till div4 eller div5. Det är i dagsläget inte helt klart hur serieindelningen kommer att se ut. Troligtvis kommer div4 (2x20 min) att läggas ner och ersättas av en div5 (2x20) som blir en distriktsserie, geografiskt indelad i en norr- och en söderserie. Två-domarsystem och eventuellt en kvalrunda till div4. Den nya div4 (3x20) blir en regionserie (Katrineholm, Järna, Eskilstuna) och med fortsättning efter juluppehållet. Antalet serier styrs av Svenska Ishockeyförbundets serieplanering.
Kalkylen för spel i div4 uppskattade Janove till ca 85 000:- Vissa rykten gör gällande att samtliga avgifter kommer att öka med 30% pga. Stockholm Ishockeyförbunds dåliga ekonomi.
Mötet kom till beslut om att avvakta tills vi vet mer om indelningen. Dock, oavsett serie finns kraven för att kunna genomföra en säsong. Vi behöver en trupp på 25 spelare, bättre disciplin vid träningar och matcher samt fortsatt hög betalningsmoral. Vi behöver flera som ställer upp i sekretariatet vid hemmamatcherna. Det krävs registrerade Head Coacher vid matcherna.Idag har vi två, det är Janove och Patrik Pettersson som har Steg2. Vid bortamatcher ska någon av dessa två klickas in på TSM. Annars blir det böter om det saknas.

Mötet beslutade att höja terminsavgiften från 2800:- till 3000:-. Ingen förändring av medlemsavgiften på 200:- , den beslutas på årsmötet.
Närvarande mötesdeltagare bestämde att samtliga aktiva i A-laget ska sätta in 1000:- till klubbens konto på pg. 85 01 72-8. Sthlm hockeyförbund kräver en anmälningsavgift i maj och resterande i september. Viktigt att veta är att om vi anmäler ett lag och sedan inte får ihop ett lag och därmed avanmäler för sent utgår böter. Förra säsongen låg denna på 20.000:- .
Janove informerade om att ”Klubbstugan” inte får stå kvar. Det kommer att byggas förråd utmed ishallens långvägg och kojorna ska bort. Zinkensdamms anläggningsråd hade möte den 24 april, där deltog Björn Palm och Kjell Lundman för Camelen. Vi försökte få till en dispens för att få vår koja placerad bakom ishallens kortvägg istället. Inget beslut fattades på mötet. Is ska finnas i början av augusti lovar man. Området runt bandyplan ska stängas in så att ishallen är öppen när bandymatcherna spelas. Eventuellt ska timkostnaden för ishyran ses över och sänkas

5. Övriga frågor: klubbens stadgar ska ses över vid årsmötet, synpunkter och önskemål om nya träningströjor framfördes, nytt matchställ och damasker är finansierat, så snart vi vet mer om hur serieindelning blir kommer vi att informera samtliga via facebook och hemsidan


6. Mötet avslutades
Vid pennan: Justeras:

Kjell Lundman Ann Pettersson

Olle Adrian Lindström


Tillbaka

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet

Information
Senast uppdaterad
2020-12-17
Besökare
151998
Genereringstid
0,0469 sekunder