Tiden fram till Gothia

Inlagd: 26 juni 2006

Jag ska försöka sammanfatta hur vi tänkt det fram till Gothia....

Detta gör jag utan att definitivt ha dubbelkollat med Zacke o Aleq men jag tror jag har ganska god koll.

Nu spelar vi sista matchen på tisdag, borta mot Ersboda. Sedan tror jag att vi måste låna några spelare till div 5-matchen på onsdag. Därefter tar vi helt fotbolls/träningsfritt fram till torsdag den 6 juli då första träningen blir, mest troligt på kvällen i Klinten. Sen blir det en träningsdag/planeringsdag, måndag eller tisdag veckan efteråt med någon roligare avslutning på kvällen och till sist en träningen onsdag eller torsdagskvällen och så lördag åker vi iväg på det stora äventyret.

Viktigast är den träningsfria vecka då alla ska vårda sina skador, ha roligt, bada o slappa, glömma fotbollen och få ett jättesug efter träningarna igen.

Däremot så har vi ett föreningsuppdrag på lördag den 1 juli. Ulrica kommer att dela ut ett meddelande om detta till matchen på tisdag. Alla lag utom damlaget (dom har satt vinbärsplantor en hel kväll istället) skall distribuera reklamblad för countryfestivalen i Gumboda, både i Umeå och Skellefteå och preliminärt så har vårt lag fått Skellefteå på sin lott. Vi behöver några föräldrar som skjutsar, förslagsvis så känner någon efter om man ända skulle ha sig en shoppingresa så kan man göra det då. Men som sagt, mer om detta kommer pappersvägen på tisdag.

Även ett föräldramöte måste vi ha snart, kanske på träningstid torsdag den 6:e.

Tillbaka

Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-12-15
Besökare
86169
Genereringstid
0,0313 sekunder