Andra cupdagen i Nyårscupen

Inlagd: 8 januari 2005

Läs vidare under läs mer

(Läs även mer under matcher, klicka på resultatet)
Morgonmatchen rullade alltså på i samma spår och vi vann, ganska lätt, med 3-1 mot Mariehems F92. Sedan väntade Sandåkerns F91 i semin. Men här var dom idag strået vassare och vann med 3-0 över oss.

Deppade tjejer förstås men vi får se till dom positiva saker som vårt lag bidrar till. Vi är ett bra kompisgäng, ingen klagar eller skäller på någon annan, varken på bänken eller på planen. Vi har i alla cuper vi ställt upp i kommit till någon typ av finalspel, hur många lag har gjort det. Vi har aldrig tidigare spelat på detta underlag och i denna hall. Det finns säkert fler saker som vi kan räkna upp som är till vår fördel.

Vi har positiva föräldrar som stöttar, skjutsar och är med oss jämt.

Sedan känns det som att jag till sist vill slå ett slag för dom som sällan får någon uppmärksamhet. Hela vår backlinje, för dagen Lotta, M, Hanna S, Flora, Pauline, L och Norea (har jag glömt nån?). Målskyttar och övriga i anfall/mittfält får ofta sitt namn nedskrivet här på hemsidan i samband med mål och övriga situationer men lugn backar, när ni kommer upp mot damfotboll så är det ofta backar som får omnämnande i tidningarna, så er tid kommer. Utan er slitvargar så fick inte våra tjejer framåt några bollar. Jag tror att resterande ledare i laget håller med mig. Sist men inte minst (jo, förresten, kanske minst) då har vi ju Ida som i semin fick jätteberöm av domaren. Liten men naggande god som man säger.

Tillbaka

Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-12-15
Besökare
86170
Genereringstid
0,0313 sekunder