Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Första Cupen!

Inlagd: 12 februari 2012, kl 18:45


Då var det dags att spela KFF-cupen i Kungsängen!I första matchen mötte vi Vasalund som var både spelskickliga och storvuxna. Vi blev tagna på sängen och matchen spelades mot ett mål – vårat. En klar förlust, men mot slutet av matchen bröt vi deras spel och hade några fina kontringar.

Nästa match mot Stureby var en annan historia med två jämna lag. Mahlet och Lucas coachade med ny taktik, som fungerade bättre. Båda lagen hade flera målchanser och till slut hade våra motståndare turen att få in bollen bakom Hanna B som storspelade i mål. En uddamålsförlust med mersmak.

I tredje matchen mot Hässelby SK lossnade IFK:s spel och i denna lika jämna match var det vår tur att sätta segermålet, vinst med 1-0.

När det var dags att möta Rönninge Salem var spelarna trötta, men kämpade tappert. Snart hade vi ledningen med 2-0, men tappade koncentrationen och motståndarna kvitterade. Nu gällde att hålla ställningarna och när domaren till slut blåste av matchen var det två lag som var nöjda med oavgjort.

En välarrangerad, rolig och mycket lärorik cup där vi spelade allt bättre efter hand.


Tillbaka


Dart   |  Snookerbord   |  Air hockey   |  Supporterprylar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2017-01-03
Besökare
62360
Genereringstid
0,0625 sekunder